• Snökedjor till lastbil, buss, skogsmaskin, husbil
  • Snökedjor till lastbil, buss, skogsmaskin, husbil

Snökedjor

Ta dig fram i vinter och satsa på att köpa rejäla snökedjor till ditt fordon. Vi har snökedjor för snöiga vägar och även för de mest extrema vägförhållanden som kan råda.
De snökättingar som vi säljer riktas främst till tunga yrkesfordon som lastbilar, bussar, traktorer och skogsmaskiner men vi har även kättingar för personbilar, servicebilar och husbilar.
Har du redan välanvända kedjor som behöver lämnas in för reparation så ordnar vi det med.

Snökedjor för lastbil & tunga fordon

För lastbilar och andra transporter finns inget alternativ annat än att arbetet alltid måste göras, även om det råder dåligt väglag. Godset som du ansvarar för måste fram i tid och du som förare behöver få känna dig säker på att du har grepp ända fram. Med snökedjor nära till hands så behöver du inte oroa dig över snö och is.
Våra kedjor är extremt slitstarka och är lämpade för kontinuerlig användning. Med bra slirskydd får du en fortsatt bra väghållning och kortare bromssträckor, och därmed en tryggare körning under varje resa.

Bra kvalitet och bra pris på snökedjor

Vi har flera olika typer av snökätting att välja bland och vi hjälper dig att välja rätt utifrån fordon och däckdimensioner. I sortimentet har vi tätlänkade, dubbel tätlänkade, halvtäta och kedjor med spårkors. Vi har även tätlänkade med piggar och det är en riktig storsäljare bland snökedjor varje år.
Kedjorna säljs parvis och är enkla att ta på när du behöver dem.

Storsäljare!

Power snökedjor

“Power”

Piggkätting - Snökedjor för extremt väglag

Tätlänkad piggkätting

Pewag snökedjor

Vår leverantör är pewag som är en världsledande producent av kedjor tack vare sina många innovationer och höga kvalitet.

Handla online hos Snökätting Johnny

Vi har kunder från hela Europa och vi har ett strategiskt läge i Tanumshede, inte långt från E6 och gränsen till Norge. Här passerar mycket tung trafik som är på väg norröver mot riktigt vintriga vägar. Kom förbi och hämta upp snökedjorna eller beställ online och få dem levererade dit du vill.

Välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med snökedjor!

Hur monteras snökedjorna?

Här kommer en kort instruktionsfilm från vår leverantör. Du kan också ladda ner en manual som pdf.

Snabbanslutning