• Snökedjor - Köp snökätting i vår butik online
  • Snökedjor - Köp snökätting i vår butik online

Köpvillkor webshop

Dessa villkor gäller mellan dig som beställare och oss som säljare: Snökätting Johnny AB, org.nr 556843-5035

ALLMÄN KÖPINFORMATION

När du handlar via Internet gäller konsumentköp- och distansavtalslagen. Denna lag skyddar dig när du handlar hos oss på distans. 

Snökätting Johnny reserverar oss för eventuell slutförsäljning av varor. Alla försök till bedrägerier polisanmäls. Vi förbehåller oss rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.

PRISER

Priserna är i svenska kronor och alla priser som visas i webshopen är exkl. moms. Totalpriset visas i kassan.

Vi reserverar oss för prisfel som anses vara orimligt felaktiga, vid ett fall där vi har gjort ett tydligt fel så kommer vi att makulera din order

BETALSÄTT

Vi samarbetar med Klarna och Paypal. Som kund kan du välja att betala direkt med kort, via konto eller faktura.

FRAKT OCH LEVERANS

Vi har fri frakt inom Sverige, oavsett köpbelopp. Finns samtliga varor som du beställt på lager så skickas de från oss så snart som möjligt, oftast inom 2 vardagar. Därefter tar det cirka 1-3 dagar för vår logistikpartner att leverera dina snökedjor. Leveranstiden beräknas därför bli 2-5 arbetsdagar.

Meddelande om ev. avvikelser från den normala leveranstiden får du i samband med orderbekräftelsen. Du har då givetvis rätt att avstå alternativt ändra din beställning.

ORDERBEKRÄFTELSE

En automatisk orderbekräftelse skickas ut till den e-post du angett när du har slutfört din beställning. Där finner du uppgifter om vad du köpt med priser, fraktkostnad samt moms. Om något är fel med din beställning, vänligen kontakta oss snarast.

Vi skickar även ett meddelande när din order har skickats från vårt lager.

TRYCKFEL OCH PRODUKTBILDER

Snökätting Johnny reserverar oss för eventuella tryckfel i texter på denna webbsida. Vi ger ingen garanti att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Vi strävar dock alltid efter att återge en så liknande bild som möjligt av produkten.

TRANSPORTSKADOR

Om en vara från oss skadas i transport, oavsett om skadan är väl synlig eller dold, skall detta omgående anmälas till chauffören och därefter till Snökätting Johnny genom mejl. Anmälningen ska göras senast inom 3 arbetsdagar från mottagandet. Detta är för att säkerställa att skadan faktiskt har uppkommit i transport, vare sig om den är synlig eller dold.

Vi förbehåller oss rätten att avslå anmälningar utan vidare utredning, om tidsfristen överskrider 3 arbetsdagar från mottagandet.

OUTLÖSTA PAKET

Löser du inte ut ditt paket är vi tvungna att debitera dig för att täcka frakt, returfrakt samt administration. Detta sker i form av en faktura till beställningsadressen. Det kommer även att tillkomma en avgift på 50 kr för varje påminnelse vi skickar ut (upp till 2st), kommer inte någon betalning in till oss går ärendet till inkasso.

RETUR & ÖPPET KÖP

Du har öppet köp samt full bytes- och returrätt (ångerrätt) i 30 dagar efter det att du har mottagit varan. Observera att du som köpare står för returfrakten. Om returen beror på ett fel från vår sida så står vi för returfrakten. Kontakta oss alltid via mejl innan du sänder en vara i retur.

För att få lämna tillbaka en produkt måste den vara oanvänd samt att alla eventuella etiketter och emballage sitter kvar.

Du ansvarar för varan tills dess att vi mottagit den.

Vid en godkänd retur betalar vi tillbaka hela värdet av varorna inkl. frakt. Det vill säga att du får tillbaka pengar för varor samt fraktkostnaden.

Varor som återsänds mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss.

REKLAMATION

Stämmer din vara inte överens med beskrivningen, är den trasig eller är du på annat sätt missnöjd med ditt köp? Kontakta oss så kommer vi gemensamt överens om hur vi ska lösa det hela.

Det är väldigt viktigt för oss att du känner dig nöjd med dina köpta varor.

VILLKOR FÖR REKLAMATION

Du som konsument har rätt att reklamera en vara om varans egenskaper avviker från det som avtalats eller som följer av lag. Konsumenten har tre års reklamationsrätt enligt Konsumentköplagen. 2 månader anses alltid som skälig tid för anmälan. Vi kommer att ersätta för eventuella fraktkostnader.

GARANTI

Vi strävar efter att du som kund skall känna dig trygg när du handlar hos oss.

Vi ger dig 1 års garanti på de samtliga av våra produkter i vårt sortiment. I de fall tillverkaren lämnar en längre garanti, erbjuds du självfallet samma garantilängd.

Garantin gäller funktionsfel som uppkommer under garantitiden. Garantin gäller inte fel som uppstår vid eller efter egen förändring av produktens funktion och utseende, såsom ombyggnation eller annan konfigurering av produkten.

VID TVIST

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Snabbanslutning